Nem Félegyházán lesz a Tiesto-koncert. Mit szólsz?
"A 2009. szeptember 11-én Kiskunfélegyházán a KÉSZ Arénában megrendezésre kerülő DHT NIGHT nevű produkciót - a művész technikai managementje a szervezők egyeztetése és helyszínbejárása után (egyrészt az időközben áttervezett és megnövekedett hang- és fénytechnikai igény, másrészt az óriási érdeklődés miatt) helyszínváltozás jogcímén - a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokba rendezik meg.
A BELÉPŐJEGY TELJES EGÉSZÉBEN ÉRVÉNYES A NYÍREGYHÁZI RENDEZVÉNYRE
A BELÉPŐJEGYET ÁTVÁLTHATOD A SZOMBATI VESZPRÉMI RENDEZVÉNYRE 2009. július 15-ig(!!)
Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy nem szeretnéd meglátogatni a rendezvényt, abban az esetben 2009. július 15-ig(!!) írásban kérheted a KÜZDŐTÉR (NORMÁL) és VIP TRIBÜN JEGYEK ÁRÁNAK VISSZATÉRÍTÉSÉT"
Most nem azért, de Nyíregyháza és Veszprém is rohadt messze van az ország közepétől. Miért nem lehetett volna esetleg Bp-en megtartani, hogy a szerencsétlen kecskemétiek is tudjanak menni, ne pedig 3 órát kelljen vezetnünk csak oda?
Kedves sorstársaim, akik jöttetek volna a félegyházi Tiesto-ra! Ti mit választotok?
2.nak.->ez azért nem egészen így van.eredetileg ő más feltételek mellett vette meg a jegyet.végiggondolta,hogy ez neki így optimális.erre keresztülhúzzák a számításait.igaz nem kötelező menni,de ő szeretett volna,de azért nem minden áron.(vannak korlátok)nehogy már ő legyen a hibás..
miért viseljen ő plusz terheket a szervezők hibájából???
Én is ugy vagyok vele,hogy a vidékikek is làssanak màr valamit.
Nekik Félegyhàza,vagy B.p épp ugyanolyan messze lenne,és sokszor lemaradnak a tàvolsàg miatt sok eseményröl.
Szerintem az a 3 orahossza nem olyan huzos,visszafelé màr gondolom nem olyan kellemes vezetni,de akàr helyben egy olcsobb motelt is vehettek ki egy éjszakàra.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat. A motelen még gondolkodom. Elvileg hárman vagyunk lányok.
Így igaz, azért mennénk, mert Félegyháza innen 20 perc, és nagy volt az öröm, amikor bejelentették ezt a dolgot, hogy nem csak Veszprémben lesz (mert ugye az volt a másik, de eredeti helyszín). Nyilván inkább 20 percet vezetek mint 3 órát. :P
Pestre minden további nélkül felmegyek, az nem számított volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!