Szegeden merre találok hangszer/zene boltot?
Gitárt szeretnék venni, csak nem tudom hol lehet :-/
Előre is köszönöm!
11 éve gitározom és volt 1-2 zenekarom, akikkel bejártuk a környező megyéket és csináltunk 1-2 jó bulit.
És igen, egy vagyok a sok közül. Nem is különösebben vagyok rá büszke, nekem ez csak egy hobbi, amit szeretek csinálni, és ha már foglalkozom vele utána olvasok és valamennyire értek hozzá.
Egyébként ha jobban megnézed valódi, értelmes kérdésekre mindig segítően válaszolok. Amikre nem szoktam azok az idióta és az 5 másodperc alatt kiguglizható kérdések. Ezekre meg pont ugyanannyi jogom van bármi bántót, sértőt, bunkóságot (és őszintét) írni, mint bármilyen szívbőljövő segítséget.
88mph!
Nekem lenne egy kérdésem, egy tapasztalt gitáros számára. Gondolom 11év után te ezeket már vágod, én később kezdtem, és most elakadtam. Google-val nem találtam érthető magyarázatot, várom válaszod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3032120-zene..
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!