Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szegeden merre találok hangsze...

Szegeden merre találok hangszer/zene boltot?

Figyelt kérdés

Gitárt szeretnék venni, csak nem tudom hol lehet :-/

Előre is köszönöm!

2012. jún. 2. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

11 éve gitározom és volt 1-2 zenekarom, akikkel bejártuk a környező megyéket és csináltunk 1-2 jó bulit.

És igen, egy vagyok a sok közül. Nem is különösebben vagyok rá büszke, nekem ez csak egy hobbi, amit szeretek csinálni, és ha már foglalkozom vele utána olvasok és valamennyire értek hozzá.

Egyébként ha jobban megnézed valódi, értelmes kérdésekre mindig segítően válaszolok. Amikre nem szoktam azok az idióta és az 5 másodperc alatt kiguglizható kérdések. Ezekre meg pont ugyanannyi jogom van bármi bántót, sértőt, bunkóságot (és őszintét) írni, mint bármilyen szívbőljövő segítséget.

2012. jún. 3. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Igazad van, egyébként énis utálom a hülye kérdéseket, mikor hetente 3x felteszik pl, hogy lehet-e tanár nélkül gitározni tanulni, stbstb, nem is az volt a célom amúgy, hogy kritizáljam a válaszaidat, láttam én az értelmesebbeket is, csak amúgy érdekelt hogy mit csinálsz, és milyen gitáron. Attól meg hogy felhígul a szakma, szerintem nem kell tartani egyáltalán, mivel kell ehhez egy talpraesettség, meg jó logikus gondolkodás, és aki a google-t nem tudja használni, és itt sem talál választ olyan kérdésekre, amire a választ már 500x leírták, az szerintem sosem fog eljutni olyan hallgatható szintre, hogy lenyomja a képzett gitárosokat.
2012. jún. 3. 18:31
 13/14 anonim válasza:
Mielőtt hadi háborút indítanátok...:D. A Csermákon kívül ismerek még 1 hangszerüzletet, a Kárász utcából nyílik, nem tudom pontosan a nevét, de a kis tesco-val szembe van.Kisebb hangszerüzlet mint a Csermák, de nagyon kedves és segítőkész emberkék vannak ott.
2012. jún. 3. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:

88mph!

Nekem lenne egy kérdésem, egy tapasztalt gitáros számára. Gondolom 11év után te ezeket már vágod, én később kezdtem, és most elakadtam. Google-val nem találtam érthető magyarázatot, várom válaszod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3032120-zene..

Köszönöm!

2012. jún. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!