Gitárosok, Léci seggítsetek, meg akarok tanulni egy Satriani számot de van egy rész amivel nagyon vesződök nem tudom hogy juthatnék 1ről 2re?
Always with me always with you
http://www.youtube.com/watch?v=0BmcuP38QQ0
az 1:14 es résztől kezdődnek a gondok
tudok ilyen gyorsan legatózni 1-3-4 az összes húron olyat szoktam... de ezeket a hangokat egymás után ilyen gyorsan nem sikerült még elsajátítani pedig van hogy csak ezt a részt egy óráig gyakorlom, de nem nagyon akar gyorsulni:\
nem tudom mit csináljak, már nagyon unom az az igazsgág..
nem vagyok kezdő rég óta gitározom, igaz ilyen nehézségű számot nem tanultam még meg és sajna nem a pontosságomról vagyok híres, de mivel csak az utóbbi háromnegyed évben vettem komolyna a gitározást ezért nem lehetek még olyan ász
hogy tudnák gyorsítani a fejlődésemen? vagy hagyjam az egészet, térjek át más számokra(így is sok számot tanulok, de ezt szeretném jól megtanulni)
köszönöm
hát ha nagyon unod jobb ha választassz valami mást...
amugy meg csak a szokásos tanácsot tudom csak ajánlani... metronom és addig nyúzni amig nem lesz elég gyors...
javaslom hogy ha skálázgatsz próbálj minél többet legatozni közben
pedig ez még ugyancsak lassú. Nem a gyorsaságában rejlik a nehézsége, viszont Satriani elég nehéz zenéket ír :D ha "nem a pontosságodról vagy híres", akkor valami könnyebb szólókkal próbálkozz, mert úgysem fogod érezni ennek a ritmusát még.
Az 1-3-4 legatot arra írod, hogy ezekkel az ujjaiddal szoktad csak gyakorolni?
a pontosságot úgyértem hogy "sloppy" vagyok, az az hibázok többet mint kellene..viszont a ritmusérzékem elég jó
köszönöm 1. azért még fogok gyakorolni sok legatot azthiszem
és igen arra értem, de szoktam néha 1-2-4 es ujjaimmal is, meg nyilván amikor ezt a részt gyakorlom akkor sokkal változatosabban is..de mást nem szoktam legatózni, néha még a pentatont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!