Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az előadója annak a dalnak,...

Ki az előadója annak a dalnak, amivel a 70-es,80-as években a diszkók kezdődtek?

Figyelt kérdés

A magyar címe talán "A showműsornak kezdődnie kell".

Előre is köszönöm :)

2012. máj. 29. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
a magyar címet te fordítottad így? nem tudnád leírni eredetileg, akár kiejtés szerint is?
2012. máj. 30. 11:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom az eredeti címet, apukám keresi ezt a számot, és csak ennyit tud róla. Próbáltam már úgy keresni, hogy visszafordítottam angolra, de nem találtam meg.
2012. máj. 30. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

hát, az a baj, hogy annak idején nem biztos hogy hitelesen fordították magyarra a címeket

de ha mégis, akkor az is probléma, hogy a "kezdődnie"-nek elég sok angol megfelelője van

próbáltad már "best disco hits" szóösszetétel alapján keresni?

vagy az is lehet megoldás, ha a YT-on keresel '70-es, '80-as egyvelegeket, hátha köztük lesz

2012. máj. 30. 13:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, ezeket még nem próbáltam, majd szétnézek :) Meglehet, hogy rosszul van fordítva, bár egy fórumon olvastam, hogy valaki szintén keresi ezt a számot, és ő is így írta a magyar címet. Mondjuk ez még nem jelent semmit, lehet véletlen is. De még ha így is van, a "kezdődik" szónak valóban sok megfelelője létezik. Mindenesetre folytatom a keresést :)
2012. máj. 30. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:

igen, most olvastam én is egy fórumban, hogy ezt keresik, + azt is írták, hogy cirkuszban is hallható volt és hogy nem nagyon lehet rá táncolni?

biztos tök közismert zene, csak sokan nem tudjuk, mi a címe...

2012. máj. 31. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

na figyu, ezt találtam, mutasd meg apukádnak

(ennyit a fordításról:))

http://www.youtube.com/watch?v=xtAlzo_pqys

2012. máj. 31. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. máj. 31. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Tyúha, megmutattam, erre gondolt! :) Köszi szépen a segítséget! Hát igen.. a fordítás tényleg nem az igazi :D Először én is visszafordítottam így, de nem kerestem túl sokat, mert mondom tuti nem jó.

Köszi mégegyszer, szép napot! :)

2012. jún. 2. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!