Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a 2012-es...

Mi a véleményetek a 2012-es Eurovízós Dalfesztiválról és a Compact Disco-ról és a számukról?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint tetszik a dal!:) Szerintem tök jó a dallama meg könnyen megjegyezhető a ritmikája is és a szövege is ott van a toppon!:) Szerintetek hol fog végezni a Szombati döntőben?Lehet h meglepetés lesz és valahol elől?Ki a kedvencetek?Szerintetek jó döntés volt őket küldeni?:)

2012. máj. 24. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint a Feel the rain című számuk jobban tetszett, abszolút favorit volt, de ez sem rossz.

Én nagyon drukkolok nekik, jó lenne, ha sikerülne nekik elöl végezniük. Szerintem nagyon jó hangja van az énekesüknek.

2012. máj. 24. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Oroszország forever! :D

De komolyra fordítva a szót, szerintem is fasza ki szám. Igaz "A Dal"-ban nem ez volt a kedvencem, és nem tudom mit csináltak vele (esetleg velem?), de most nagyon tetszik.

2012. máj. 25. 17:32
 3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Van mondanivalója, jó a zene,jó az énekes. Főleg a refrén "üt" nagyot :)
2012. máj. 26. 22:06
 4/4 anonim válasza:

A Dalfesztiválról? Hogy olyan politika mint a sicc. Nem szabad ennyire komolyan venni. Viszont arra jó, hogy megismerhetjük más országok dalait, és sok jó előadót, nekem idén is lett pár kedvencem, a németek, a törökök, a svédek..

A Compact Discoról? Nem igazán az én műfajom az, amit képviselnek, de mindenesetre jól csinálják. Viszont a srácok iszonyatosan elszálltak maguktól (vagy mindig ilyenek voltak?) és ez szerintem idegesítő. Az a nyilatkozat is, hogy benne lesznek az első háromban, haha.. Egyáltalán nem szimpatikusak a fiúk, sajnálom. Kicsit lejjebb kéne venni az arcukból.

A számuk? Úgy gondolom, hogy a nyerésre nem voltunk esélyesek, és nem csak a politikai oldal miatt, egy nyeréshez ez a szám kevés volt. Közel volt, de elégnek nem volt elég. A dal nagyon fülbemászó, ám mégis üzenete van, és ez az üzenet nagyon szép. Ha lehet ilyet mondani, minőségi volt. És én büszke vagyok, hogy ilyen !dal! képviselt minket. Az elért helyezésünk csapnivaló, az első 10-ben benne kellett volna legyünk mindenképpen. Szerintem. Én egyébként 7. helyre raktam volna magunkat. De ez csak az én véleményem, és senkit nem akartam vele megsérteni. :)

2012. jún. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!