Mit jelent az hogy "pogózni"? Pl. Koncerten.
Figyelt kérdés
szerintem a fejrázás-ugrálás meg minden, szerinte mikor "fejen alul szét kell verni mindenkit".2009. jún. 28. 21:37
1/5 anonim válasza:
A pogózás, egyszerű ide-oda ugrálást jelent. Enyhe lökdöséssel ha ott egy másik pogózó egymásnak is ugorhattok mégjob hangulatott biztosít főleg ha az egész tömeg pogózik!Vigyázat! Veszélyes mert simán agyontaposnak ha nem vigyázol
2/5 anonim válasza:
én úgy tudom nem éppen "enyhe lökdösésről" van ott szó hanem elég durva dolgokról... egy ismerősömnek kiütötték a fogát közben!:S de meg ne kérdezd mi értelme, mert szerintem semmi...
3/5 anonim válasza:
Felénk ez lökdösés, rugdosás, egymásnak ugrálást jelent, elég durván, mindig kék-zöld lábam van ilyenek után.
4/5 anonim válasza:
Szerintem legjobban a tapasztalatból lehet tanulni.Menj ki egy akármilyen punk,vagy rock koncertre,és állj meg a színpad előtt kb.középen.Meg fogod tudni.
5/5 anonim válasza:
ez szubkultúránként változik.
a skinhead meg a punk pogó az a "fejen alul szét kell verni mindenkit" kategória, de ott is felhúznak ha elesel!
a mezei rocker/metálos pogó az csak sima lökdösődés.
pl. rockerpogóban még soha semmilyen sérülést nem szedtem össze, viszont skin pogóból már jöttem vérző fejjel, de jó volt az is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!