Előadó szám/zene címe?
Figyelt kérdés
Konkrétan nem tudom mit mondanak, én úgy értem, hogy "show mw your death" vagy "call me your..." de nem értettem sjanos egészen pontosan. Egy nő és egy férfi duettezik, állítólag a nő Nicole Kidman, de ez tévedés lehet, talán egy másik színésznő. a Klipben, elmondás alapján, a nő végül fekszik a vízen, lebeg, és meghalt, vagy esetleg haldoklik. Egy lassú szám. Előre is kösz!2012. máj. 23. 00:06
1/4 anonim válasza:
Nem a Where the wild roses grow? Igaz, hogy ezer éves szám, de mintha lenne a klipben hasonló jelenet, és szintén lassú szám. Nick Cave és Kylie Minogue énekli.
2/4 A kérdező kommentje:
IMÁDLAK!!
2012. máj. 23. 00:15
3/4 A kérdező kommentje:
EZER köszönet és hála!!! Bakker, még szeptemberben Kecskeméten, az autómentes napon hallottam, és azt hittem sose találok rá!!Köszönöm Köszönöm Köszönöm!!!!!:_D Örökké hálás leszek érte/D/!! :D_
2012. máj. 23. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!