Más is izgatott, hogy itt láthatja a Deathstars, The Birthday Massacre-t és a Dope Stars Inc. - et?
én is nagyon örülök h végre ilyen bandák jönnem Mo.-ra, ráadásul mind ugyanazon a napon :D úgy h én mindenképp ott leszek a koncerten :D
sőt, még a felsorolt 4 banda mellett a magyar Drugzone zenekar is fellép :D:D:D
szintén ott voltam :) DS hozta a formáját, mint mindig, persze Whip rám is rámizzadt szintén, és a számbanyomta a mikrofont a Blitzkriegnél :D Dope Stars a fél óra ellenére olyan koncertet lenyomott, hogy a végén egyik tagomat se éreztem a bulizástól, a Lacrimas pedig minden várakozásomat felülmúlta :) szívesen jöttek a térfelünkre,tartották a kapcsolatot a közönséggel,és a zenéjük is jó volt :) nem lenne ellenemre még egy ilyen előadókkal teli nap...sőőőőőőt!
Szerencsére a Dope Stars és a Deathstars is ismét jön Magyarországra a Metalfest Open Air koncertsorozatra, szóval készíthetem fel ismét magamat egy újabb extázisra ;)
03-07 17:28
Csak nem T. Bea? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!