Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenét hallgattok...

Milyen zenét hallgattok mostanában?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
istenem... i don't wanna live on this planet anymore.
2012. máj. 23. 08:29
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Hát rock-it! ;)

Pl.: Pmobil: Kétforintos dal

Pmobil: Utolsó cigaretta

Pmobil: Miskolc

Pbox: Soha nem elég

Pbox: Vágtass velem

Pbox: Ideges

Pbox: Ingajárat

Dinamit: Tinédzser dal

Topó Neurock Társulat: Neurock

Nena: 99 Luftballons

Edda: Álmodtam egy világot

Edda: Elhagyom a várost

Edda: Hűtlen

Edda: Ítélet

The Animals: House of the Rising Sun

Bocsi ha sok lett.

2012. máj. 23. 21:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A youtube - n keresheted őket. :)
2012. máj. 23. 21:26
 14/26 k.lau13 ***** válasza:
90%

Könyörgök! A tizediknek... ha te azért hallgatsz zenét, hogy az embereknek "jobb" véleménye legyen rólad, hát sok sikert hozzá. Tudod, én nem tudom a többiek hogy vannak vele, de SZERINTEM(!) a zenének sokkal több jelentése van ennél, életeket, személyiségeket, gondolatokat változtathat meg, sokaknak rengeteget segít, és ki is fejez ezt-azt... Már amelyik. Magyarul szerintem van itt, aki ennél jobban tiszteli a zenét amit hallgat. Ja és... Szólt hozzád valaki?

Már bocs. Ha valamit félreértettem, megint bocs. Persze felőlem azt csinálsz amit akarsz. És különben, mi van ha én nem akarok állati jó fej lenni, meg nemtommi, és itthon akarom ordíttatni a teszem azt Guns N Roses-t? Akkor azt fogom csinálni, hol van az megírva, hogy mindenkinek olyannak kell lennie, amilyen te vagy?

Ja és bocsáss meg... Ha te nem akarsz olyan zenét hallgatni, amilyet szeretsz... Hát az igazán nem a mi bajunk :D De szerintem a véleményed senki nem kérdezte, igaz, az enyémet se. De nem értem, miért kell pofázni. Mindenki azt hallgat, amit akar. Ennyi. Ha most itt valaki nem olyan mint te, akkor nem olyan. Te meg legyél "nagyon menő fej", "legyél király", sok boldogságot. Én meg elmondhatom majd, hogy ÉLETEM volt, és nem ilyen f@szságokkal csesztem el. Bocs a kifejezésért. Neked ez tetszik, nekem az. Ennyi.

Ki kérdezett engem? Tudom, hogy rohadtul nem kíváncsi rám senki. Csak annyira jó volna, ha el tudna valaki viselni más műfajt is, mint amit ő hallgat.

Bocs a válaszért. Remélem nem lett nagyon félreérthető, nem csak pofázni akartam, őszinte volt. Bocs ha megsértettelek. Nem azért írtam.

Bocs mégegyszer, csak ennyit akartam.

Béke, hallgasson mindenki amit akar... Nem volna egyszerűbb? -.-"

2012. máj. 23. 21:40
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg nagyon jó, hogy ezt így kimondtad. :)
2012. máj. 23. 21:50
 16/26 anonim ***** válasza:
71%

Még kell írnom, mert ez, nem is tudom minek nevezzem.

Hogy a 99 Luftballons ócska és lejárt szám? Hát, ne haragudj de minden német ismerősöm ismerte. És ők nem rokkantnyugdíjasok, vagy kislányok. Az egyik nagymamám pedig meghalt a másik pedig semmit se hallgat. -,-

És a másik, hogy a 10 évesnek annyit, hogy a rock nem alsóbb szint, hanem jóval fölötte jár a YMCMB felett zenei kivitelezésben. Azok az emberek még a zenének élnek. De én nem értem miért kell mindig egymást sértegetni, mikor a legjobb barátnőm se rockot vagy éppen Nenát hallgat, hanem reppet. De ő nem szokott ezzel menőzni. Sőt mi több ha átküld valami zenét akkor meghallgatom és ő is meghalltatja az enyéimet. Legfeljebb annyit mondunk egymásnak, hogy "Ez nem az én világom". Sose fogom megérteni ezek után a menőzést és ezt a sértegetést. :( És valószínűleg nem velem van a gond...

2012. máj. 24. 02:19
 17/26 anonim válasza:
60%
rockot guns n roses- kiss forever band, ac dc, green day, billy talent
2012. máj. 29. 14:46
 18/26 Szergej55 ***** válasza:
82%
Tulajdonképpen bármit, ami nagyrészt 1990 előtti.
2012. aug. 18. 19:24
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Hm... Csak én vettem észre, hogy az ilyen zenés kérdéseknél általában mindig van egy kis vita?:D Amúgy kérdező, azt ami éppen tetszik.:) Rock, metál, hasonlók... Nem hallgatok médiaf*st. Nem érdekel, hogy retro vagy új, a lényeg, hogy jó legyen, és tetsszen.((:
2012. aug. 18. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
9%

jesszus...csak 1990 előttit...kkkkkkkkkomcsi

am meg ez a k*rva rock már nagyon lejárt lemez. 70es években még biztos nagyon laza voltál vele, de gáááááz:S

szal még mindig azt mondom: YMCMB

2012. aug. 25. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!