Hip Hop. East Coast - West Coast?
Azon kívül, hogy meghallgatok egy pár Ice Cube, N.W.A., miegymás albumot, nem sok közöm van a hip-hop-hoz, raphez, úgyhogy nézzétek el tudatlanságomat.
Ettől függetlenül mindig is érdekelt, hogy mi annak a tényleges oka, hogy (szinte) mindenki a West Coast-ot preferálja? Itt most arra próbálok célozni, hogy a rappet szerető, "rapper stílusú" (ha lehet így fogalmazni) egyénektől mindig csak azt hallom hogy "WEST COAST 4 LIFE", "2PAC" stb...akárhogy keresek az emlékeim között, soha nem hallottam hasonló istenítő az east coast-ról.
Egyik oldalt sem "képviselem", de miért törpül el az East Coast a West Coast mellett? Itt most nem arról van szó hogy az ismerőseim ezt preferálják, vagy valami helyi réteg, hanem arról, hogy univerzálisan, 19 év alatt szerintem egyszer sem láttam még olyat, aki az EC-t szerette volna inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!