Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Reális ez a zenei lista?

Reális ez a zenei lista?

Figyelt kérdés

[link]

Skrillex a századik, Kurt Cobain a negyedik, Prince a hatodik, és ha jól láttam, Slash benne SINCS a listában.

2012. máj. 19. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem akartam már mondani, de igen..:D
2012. máj. 20. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Az a baj az ilyen listákkal, hogy túl sok szempont szerint lehet összeállítani. És ezek közül szinte mindegyik teljesen szubjektív. Szóval nem reális, szerintem.

Kurt Cobain nem tudom mit keres rajta, ha gitárosokról van szó. Elég béna volt és szerintem a riffjeiben sincs semmi extra. Sok igazi gitár jobban megérdemelné azt a helyet.

2012. máj. 22. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Slash,Angus Young hol marad!?..nincs zlésük az embereknek.-.-"
2012. jún. 13. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Minden lista szubjektív válogatás, tehát nem reális. :)

88 mph:

Santana kicsit egysíkú és nem egy hűdevirtuóz, de a koncertjein nagyon jó a feeling. Ettől jó gitáros, nem a technikai tudástól, hanem amit át tud adni érzésben a közönségnek. :)

2012. jún. 14. 06:33
 15/18 anonim ***** válasza:
én halálosan szerelmes vagyok Kurt Cobainbe, de hogy 4... :) vicces. és kapásból Slasht kéne a lista elejére tűzni.
2012. dec. 18. 23:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Khmm, Synyster Gates is valahogy lemaradt a listáról...

De mondjuk ez tényleg nagyon ízlésfüggő, Kurt pl tényleg kicsit túlzás azzal a negyedik hellyel, de tény, hogy neki volt egy nagyon érdekes stílusa, és azért eléggé értett ahhoz, amit csinált.

2014. jan. 25. 02:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Synyster még jó,hogy nincs benne top 100ban de még a top 200ban se lenne helye.

Ugyan az a helyzet vele is mint anno Kirk Hammettal semmit sem tud csak aki laikus az hiszi azt,hogy tud gitározni.

2014. jan. 25. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát azért egy Afterlife szólót szeretném, ha utána játszanál... Ismét szubjektív vélemény, de én imádom a szólóit, a hangzását, az egész feelingjét Syn játékának.
2014. jan. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!