Megvegyem ha kezdő vagyok? Még sose gitároztam. Na?
Figyelt kérdés
Http://zerdo.hu/termekek/akusztikus-gitarok/cd-02-bk2012. máj. 17. 18:30
2/6 A kérdező kommentje:
De ez a gitár megfelel?
2012. máj. 17. 19:58
3/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be az oldal, linkeld be újra. De amúgy tök mindegy milyent veszel, mint ahogy az első írta, valahol el kell kezdeni. Én Karácsonykor kaptam a gitárt a férjemtől, Stagg Western gitár. Nagyon örültem neki, de csak nézegettem hülyén egy darabig, aztán a neten kerestem gyakorlatokat kezdőknek, január óta járok tanárhoz. Azóta megtanultam a kotta olvasást, tabról már nagyon sok dalt el tudok játszani, ismerek fejből egy csomó akkordot, meg sok egyéb turpisságot. Szóval vágj bele, nem kell félni tőle, nem harap.
4/6 anonim válasza:
hát ezen a húrok nagyon vághatják az ujjaid
inkább kezd el egy klasszikus gitárral de te döntesz
5/6 anonim válasza:
Már miért vágnák az ujjait? Legalább előbb hozzá edződik. Én is fémhúrossal kezdtem, sőt egy 14 éves lány ismerősöm is, és egyikünknek sem lett oda az ujja. Nekem pár hét alatt kicsit megvastagodott a bőr és ennyi.
6/6 anonim válasza:
nem mondtam hogy oda lesz az ujja,
am nekem klasszikussal is fájt de ő tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!