Miért akar mindenki eltántorítani a bandaalapítástól?
Figyelt kérdés
Régóta gondolkodok bandaalapításon, a metal műfajban. Viszont már-már elkeserítő az ismerősők, főleg a szüleim hozzáállása. Azt mondják felesleges idő/pénzpazarlás, ebből úgysem lehet megélni. Jól tudom, hogy mi a helyzet, rengeteg banda van, ami semmire sem vitte, és a töredék ami híres is lett. Sok pénz és kapcsolat kell, és legfőbbképpen SZERENCSE. De én pozitív ember vagyok, és mért ne jöhetne be nekünk? Külfüldön talán jó sikereket ellehetne érni, ha egyszer kijutnánk. Ti mit gondoltok erről? Mindenki arra hivatkozik, hogy csak a médiasztárok, meg magukat mutogató popsztárok lehetnek gazdagok a mai világba, ne álomvilágba éljek. Viszont én imádom ezt a zenét, és most nem gondolkodok a pénzen, de ha bejönne, talán azt is lehetne keresni vele, bár erre pár százalék esély van mindenki szerint :\'(
2009. jún. 26. 23:15
1/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az elszántság az egész kérdése, de nincs olyan, "aki azt mondaná ne törődj mással, csak előre..."
Azért ez bosszantó
2009. jún. 26. 23:16
2/6 anonim válasza:
NE HAGYD MAGAD ELTANTORITANI!!! NE HALLGASS RAJUK, CSAK SAJAT MAGADNAK ELJ!!
2009. jún. 26. 23:23
3/6 anonim válasza:
Ha ezt akarod csinálni akkor mindent bele és ne érdekeljen az se ha az egész világ ellene van. Ne hagyd magad lebeszélni. Engem az apám vitt bele az egészbe, ő basszusgitáros egy együttesben. Így az indulás valóban könnyebb de ahhoz hogy ismertek legyetek nem kapcsolatok kellenek elsősorban hanem tehetség.
Magyarországon előrelépni viszont valóban nem lehet, tehát ha el akarsz érni valamit akkor külföldön fogj hozzá (szerintem).
2009. jún. 26. 23:37
4/6 anonim válasza:
Szerintem fogjatok bele. Ha nem is lesztek híresek, akkor is hobbi szinten nagyon jó, és ha te, akkor vagy boldog ha bandád van, akkor miért ne lehetne? Én is szeretnék egyet, mondjuk én énekes típus vagyok, de a nőket kevésbé hívják metal bandába énekelni.. :/ :D
2009. jún. 27. 09:58
5/6 Thurston válasza:
Szerintem ne azért kezdj zenélni, mert abból akarsz megélni, hanem mert szereted a zenét. Addig jó, amíg megmarad hobbinak. Utána rettenetesen elüzletiesedik az egész...
Ha szereted a zenét, és szeretnéd általa kifezeni az érzéseidet, akkor vágj bele, és szard le, hogy keresel-e vele pénzt vagy sem. :)
2009. jún. 27. 10:30
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jól esett :)
Amúgy dobolni fogok, mert a gitárt nem tudom megfelelően átfogni, mint kiderült :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!