Honnan lehet Guitar Rig - et ( teljes verziót ) letölteni? ( ingyen )
Figyelt kérdés
Légyszi linkeljétek be ... :)2012. máj. 14. 18:56
1/10 anonim válasza:
Ingyen nem kapsz semmit.
Lopottat esetleg, azt meg keresd meg magadnak. Google, torrent-oldalak..
2/10 A kérdező kommentje:
Kerestem de csak demo-t találtam, az meg nem jó....találtam egyetlen egyet, ami jó lett volna, de az csak a megauploadon volt...:-S
Amúgy meg gondolhatod,h az volt az első...
2012. máj. 15. 14:21
3/10 anonim válasza:
Ezen az oldalon márpedig nem foglalkozunk lopott dolgokkal.
4/10 anonim válasza:
ugyan én is leloptam, a google a barátod :D
5/10 anonim válasza:
Ebben az esetben a Google a bűntársad :)
6/10 anonim válasza:
Elnézést kérek a hozzászólásomért, de én akárhogy is gondolom, ha kiszeretném próbálni, vagy, ha tapasztalatot szeretnék gyűjteni a programmal, akkor tuti, hogy nem fogok 100 dollárt/dollárokat kiadni egy olyan programért, amelyet a neten teljesen ingyen (!) beszerezhetek!
7/10 anonim válasza:
Tapasztalatot a demó vagy trial verzióval lehet szerezni.
8/10 anonim válasza:
Ezzel megfogtál! ;) Igaz! ;) Ám, ha nem engedhetem meg magamnak anyagilag egy ilyen szoftver beszerzését, akkor ne töltsem le? Ne szedjem le tök ingyen?
9/10 anonim válasza:
Azt teszel, amit akarsz. :)
Csak jó tisztában lenni azzal, hogy mit jelent. :)
10/10 anonim válasza:
Igazad van, s igazat is adok neked! :) (csak megosztottam a véleményem:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!