Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok nyári zenéket, amikre...

Sia kérdése:

Tudtok nyári zenéket, amikre jót lehet bulizni? Pl:KeeMo feat. Cosmo Klein - Beautiful Life, Will. i. am feat. Jennifer Lopez & Mick Jagger - The Hardest Ever. Stb valami jót légyszi!

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Simple plan - summer paradise

Breathe Carolina - Blackout

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe valamelyik remixe a sok közül :)

2012. máj. 13. 11:00
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi de ezekre egyáltalán nem lehet bulizni én valami pörgős zenére gondoltam ami nyár hangulatot teremt, de azért köszi
2012. máj. 13. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. szerintem ezek tipikusan bulizenék. Bár aki még nem volt normális buliban, az talán még nem találkozott velük :D De ha már itt tartunk, a tieid közül csak a legelsőt néztem meg, és rá is csodálkoztam, hogy arra ugyan mi a szentistent lehet csinálni, olyan lassú, hogy az hihetetlen. De hát ízlések és pofonok, én megpróbáltam segíteni, talán majd valaki más :)
2012. máj. 13. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Wisin Y Yandel FT. Jennifer Lopez

Follow The Leader

2012. máj. 14. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Inna

Sun Is Up

2012. máj. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!