Hejdi kérdése:
Lehet hogy nem kell 4 évet várni a következő Rammstein koncertig Magyarországon?
Figyelt kérdés
Olvastam és hallgattam egy interjút amiben Richard nyílatkozta, hogy 2013 nyarán olyan turnéra mennek, ahol európai fesztiválokon fognak fellépni.És nem kizárt hogy jönnek Magyarországra is.Elvégre 98-ban már voltak a szigeten.Szerintetek?2012. máj. 9. 16:53
1/8 anonim válasza:
Tavaly is voltak :D
Meg előtte való évben is.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom..
2012. máj. 9. 19:16
3/8 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi hogy más fanok szerint is lehetséges-e hogy eljönnek.:D
2012. máj. 10. 13:42
4/8 anonim válasza:
hát reméljük..:):)
nagyon örülnék, bár lehet hogy nem engednének el rá otthonról, de akkor is csak jöjjenek!!!!:P
RAMMSTEIN FÜR IMMER
5/8 A kérdező kommentje:
Én a novemberin is ott lehettem volna..csak messze lakok és nem tudtuk megoldani a szállást/utazást..=/
De ha jövő nyáron jönnek akkora ez már nem lesz problem.:D
2012. máj. 10. 19:14
6/8 anonim válasza:
Jöjjenek le Hegyaljára!!! Már csak azért mert az jó közel van :') :D...De amúgy teljesen mindegy, nagyon örülnék ha jönnének ^^
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt hogy jönnek :)
Bár ha lesz új turné akkor én még Bécsbe is kimegyek majd :D \m/
8/8 anonim válasza:
A Sziget múltévben megkapta a legjobb fesztiválnak járó díjat,szóval ha a Rammstein fesztiválturnézik akkor elég nagy a valószínüsége hogy hozzánk is eljönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!