Mi az az R&B? Ez gondolom egy rövidítés, de mit jelent? Tudom zenei stílus, de hogyan lehet meghatározni és eldönteni hogy egy szám R=B agy pedig nem?
Figyelt kérdés
Tudom elég ciki ez a mai világban hogy nem tudom, de azért van ez az oldal hogy feltegyük a kérdésünket, uegybár...Szóval megköszönném ha segítenétek
És eselteg pár számot vagy akr linket is írhattok, hogy tudjam :Ö
Köszönöm előre is
2009. jún. 24. 18:22
2/3 anonim válasza:
Nos igen... Rythm and Blues... de... gitártanárommal is ezen röhögtünk múltkor, hogy a mai "nyálhipháp" előadóknak mi közük a régi 60 as évek beli zenészekhez:D
3/3 anonim válasza:
Rihanna a Good Girl Gone Bad és a Rated R című albumán csakis R&B számok vannak. A legelterjettebbek az albumokról: Umbrella (Good Girl Gone Bad) ; Don't Stop The Music (Good Girl Gone Bad) ; Take A Bow (Good Girl Gone Bad) ; Disturbia (Good Girl Gone Bad) ; Russian Roulette (Rated R) ; Hard (Rated R) ; Rude Boy (Rated R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!