Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a zene a Boys Over Flowers...

Ez a zene a Boys Over Flowers ből van. Itt 5 fiú táncol benne. Most akkor ezt dalt ők is éneklik? Ez az 5 fiú, vagy azok, akik a filmben is szerepelnek, az f4 esek (végülis ők énekesek is)

Figyelt kérdés

Ez az 5 fiú, vagy azok, akik a filmben is szerepelnek, az f4 esek (végülis ők énekesek is) Ha nem ők, hanem az az 5 srác, akkor miért? Van valami konkrét ok, hogy minek énekelnek erről a filmről, ami be is került? Meg ez a dal úgy félig angol, félig meg.. koreai szerintem...

http://www.youtube.com/watch?v=7R-eye2KL3o

2012. máj. 7. 06:04
 1/4 A kérdező kommentje:
egy ideje már azt is figyelem, hogy a szájuk sem úgy mozog, ahogy kén, lehet ők csak angolul éneklik, és ide szerkesztették hozzá a dalt? :/
2012. máj. 7. 06:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a számot az SS501 adja elő, de az egyik tagja a bandának Kim Hyun Joong , aki Yoon Ji Hoo-t játsza a BOF-ban. Szerintem külön ehhez a doramához csinálták és azért került bele, de ebben nem vagyok biztos. Remélem tudtam segíteni...:)
2012. jún. 3. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos azóta már én is rájöttem erre/hasonlóra, de azért örülök, hogy már is megerősíti, szóval köszi:D
2012. jún. 3. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Jesszusisten. Imádom ezt a számot..meg az egész sorozatot.  Köszi, hogy megint eszembe juttattad, megnézem mégegyszer az egészet! :D
2012. júl. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!