Ki a legjobb rapper szerinted? (külföldi)
Ő ebben az évezredben se volt valami aktív, de aki a legtöbbet letett az asztalra az egyértelműen...*drámai szünet*... Dr. Dre. Az N.W.A és a G-Funk (ami megalapozta a modernebb rapet) is az ő nevéhez fűződik. Ezen felül még ott a Chronic című albuma ami valami hatalmas.
De ha feltétlenül olyan kell, aki aktív mostanában, akkor Wiz Khalifát mondanám.
Azt nem mondom, h ők a legjobbak, mert nem ismerek/hallgatok túl sok rap zenét...de őket nagyon szeretem: Example, Mac Miller, Pro Green, Tinie Tempah
van bennük valami különleges ami tetszik...:):D
BUSTA RHYMES!!! Ő elég aktív még mindig, ép most készül ígérete szerint az új albuma a " The Chemo". Sajna 2008 óta kissé nehezebb dolga van, mert akkor hagyta ott az Aftermath Entertainment-et egy nézet eltérés miatt, de még így is meg áll a lábán az Universal Motown-nál. A számait minden Hip Hop-al kapcsolatos filmben leadják, pl: Step up 1,2,3,
Street dance 1 és a 2.-ban is benne lesz szerintem, és még sok más filmben is. Nincs hiba a Rappelésében, nagyon ott van a hangja is hozzá, bár ha a hangot vesszük figyelembe, akkor a legjobb DMX és Xzibit, de ők sajna nem nyomják már.
Ezen kívül Busta Rhymes a leggyorsabb, és nagyon jól forgassa a ritmusos ütemek alatt a szavakat. Rengeteg más Hip Hop - Rap előadóval dolgozott együtt (gondolom nem kell sorolnom), elég régtől van már a pályán, és még mindig ott van, szóval szerintem és a baráti köröm szerint is, ő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!