Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Punnany Massif, hogy van ez?

Punnany Massif, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Youtube-on láttam/hallottam a Pécs Aktuál X-et, az megtetszett, ezután letöltöttem a Sun Kick albumjukat (most ne menjünk bele, hogy letölteni parasztság meg társai), ott viszont teljesen más verzió van rajta, valami lassú, mintha hangszer alig szólna (ebbe nem vagyok biztos, 10 mp után kiléptem).

Ez mitől lehet, illetve van még más számuk is, amiből több verzió érhető el?

2012. máj. 5. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Én MEGVETTEM :'D az albumot,és az az eredeti ami ott van.A Klippben úgy emlékszem,hogy annyi eltérés van,hogy van benne egy rész amikor sétálnak ilyen felvonuláson és trombiták szólnak és többen éneklik a refrént.Amúgy nekem meg van a Shen Kick album is és nekem is az a bajom vele,hogy élőben sokkal jobbak,mint a CD-n.Főlleg akusztikban,mert át van dolgozva hangszerekre.Szóval érted lehet,hogy értelmetlen volt de remélem megérted:'D
2012. máj. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!