Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meghallgatnátok ezt? Kíváncsi...

Meghallgatnátok ezt? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hamiskás, meg a minősége sem az igazi, csak érdekel, hogy ki mit gondol. Átlagos? Érdemes lenne foglalkozni vele? Vagy rossz, úgy, ahogy van?

Köszönöm!

[link]

2012. máj. 4. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
öö hát szerintem átlagosnál jobb :) de nem a nagyontökéletes
2012. máj. 4. 18:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy messze nem tökéletes:) Köszönöm, hogy írtál!:)
2012. máj. 4. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó,lenne rajta mit csiszolni,főleg a minőségen is :)
2012. máj. 4. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom, hanem mert ezt kérted. Szerintem igen, ez úgy rossz, ahogy van. Talán ha egy jobb minőségű felvételen hallanám, más lenne a véleményem, de elég ez is. Hamis vagy, a hangod gyenge, és a ritmusérzéked sincs a toppon. Foglalkozni természetesen nem felesleges vele, ha szeretnéd, nyugodtan. De sokra ne számíts éneklés terén az életben :)
2012. máj. 4. 19:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2012. máj. 4. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem is az, hogy átlagos, hanem egy dúdolászás. Nem rosszindulatból mondom, hanem csak azért, hogy ebből nem fogunk tudni megítélni.

Ha jól hallom, nem vagy még túl idős. Van lehetőséged elmenni énektanárhoz, majd ő megmondja, hogy mire viheted az énekléssel, de valamennyire, egy kellemes, hallgatható szintre eljuthatsz tanárral mindenképpen. Ezzel sem az a baj, hogy tehetségtelen lennél, hanem ez tényleg csak egy dúdolás kb.

2012. máj. 4. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,de ez rossz : (
2012. máj. 5. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

nem rossz ez. valóban hallani, hogy nem lehetsz túl idős, menj énektanárhoz mert még időben vagy. az, hogy hamiskás - belefér, majd tanulod és jobb lesz. menj és csináld!!:)

off: amúgy ez olyan rossz, hogy az emberek a gyakorikérdéseken szeretnék megtudni, hogy van-e valamihez tehetségük, vagy nincs.. miért nem keresnek helyből tanárt vagy ki éppen amit? én egyenesen énektanárhoz mentem pl.

2012. máj. 6. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményt, utolsó neked pedig köszönöm a kedves szavakat:) EL fogok menni énektanárhoz, aztán majd linkelek nektek új dalokat;)
2012. máj. 6. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!