A legjobb koncert?
Uriah Heep néhány éve Miskolcon. A szervezők elég rosszul reklámozták, kevesen tudtak róla, de a zenekart nem zavarta a negyedéig megtöltött stadion, így is szívből, hatalmas átéléssel zenéltek, kommunikáltak a közönséggel.
Voltam nagyobb koncerteken (pár Iron Maiden buli), de mégis ez volt a legnagyobb élmény számomra. Emlékszem Mick Box-nak a gitárosnak nem tetszett a metálvillázás, mutatta helyette a győzelem "V" jelét. Mikor visszamutattam neki ugyanazt bólogatott és mosolygott, ilyen szinten ment a közönség és a zenekar közt oda-vissza a kommunikáció.
Bryan Adams a kapcsolat koncerten. Már reggel ott ültem, h első sorban lehessek. Csodálatos élmény volt, megérinthettem a kezét :)) El sem hiszem, hogy már 5 éve volt.
Ezen kívül a Road összes koncertje egy felejthetetlen élmény, szerencsére őket évente 2-3 alkalommal meg tudom nézni élőben. És egyszer sikerült beszélgetni és fényképezkedni velük. Goya még flörtölt is velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!