Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ilyen számokat miért nem...

Ilyen számokat miért nem adnak a rádiókban?

Figyelt kérdés

Sose hallottam még a Class FM-en vagy bármelyik másik rádióadón, hogy Kárpátiát, Nemzeti Hangot, vagy akármi nemzeti bandát adnának.

Hisz ők meg nem is olyanokat énekelnek, hogy "üsd a cigány, meg a zsidót" stb.

Ezt valaki elmagyarázná nekem?

2012. máj. 1. 14:07
 1/8 rajcziz ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: a zene nem kereskedelmi, nem adható el széles köröknek és nincs is rá igény a hallgatók részéről. Ha ilyen zenét akarsz hallgatni, akkor vannak rá rádiók.
2012. máj. 1. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A rádiók mainstream zenét játszanak, aminek a legnagyobb a hallgatósága, hogy minél több emberhez jussanak el. Amit felsorolsz azok szubkultúr előadók, ezért ezeket nem éri meg leadni, mert nincs rá kellő mennyiségű érdeklődő.
2012. máj. 1. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi srácok, azt hiszem levágtam...

De amikor a haverom írt msn-en valamelyik rádiónak (már nem emlékszem melyiknek) és Kárpátia számot kért, ezt mondták: "Nem játszhatják le".

Nem hinném, hogy egy számtól olyan nagyot esne a hallgatóság aránya :)

Vagy más áll a háttérben?

Első:

Melyik ez a rádió? Küldenél linket? :) Köszi, előre is :)

2012. máj. 1. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Még ha a szövegi tartalom nem is szélsőséges, az együtteseket lehet valamilyen politikai oldalhoz közelinek nevezni, mert nem semlegesek a szövegeik.

A rádióknak viszont függetlennek kell lenni, ezért nem engedhetik hogy részrehajló tartalmat közvetítsenek.

2012. máj. 1. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez szerintem elég nagy butaság, de hát ez van. Köszi szépen :)
2012. máj. 1. 18:43
 6/8 Egy igazi troll válasza:
10%

Nem butaság. Emberek tömegei kapcsolnák ki a rádiót, ha beadnának egy fasiszta zenét. Ha lenne rádióm, én se adnék benne ilyet.

Nem baj, ha egy zenének politikai üzenete van, értelmes kereteken belül!

2012. máj. 8. 02:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de a Kárpátia mióta fasiszta?
2012. máj. 8. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Hazatérés Rádiót hallgasd, itt csak nemzeti érzelmű zenéket adnak. A Petőfi rádióban meg Fankadelit is adnak!
2012. okt. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!