Milyen rock együtteseket ismertek?
Az összeset? Hát ez hosszú lista lesz,így hogy még azt se mondtad, milyen rock! Na nembaj, én megpróbálom, de nem ígérem, hogy az összeset, amit ismerek...
szóval:
Led Zeppelin, Steppenwolf, Black Sabbath, Deep Purple, Dream Theater, Mötley Crüe, AC/DC, Guns N Roses, Nirvana, Aerosmith, Jethro Tull, Spooky Tooth, Uriah Heep, Jeff Healey, Grand Funk, Humble Pie, Pink Floyd, Metallica, Bon Jovi, Joan Jett, Iron Maiden, akkkoooor.... Black Stone Cherry, Theory Of A Deadman, Linkin Park, Evanescence, Nightwish, Apocalyptica, Lordi, Three Days Grace,Marilyn Manson, Black Veil Brides, Nickelback, Bullet For My Valentine, Papa Roach, Volbeat, Wednesday13, Gunfire76, Rise Against, Rammstein, Avenged Sevenfold, Blink 182, My Chemical Romance...
Tankcsapda és Edda, csak hogy magyar is legyen... Hogy őszinte legyek, magyart többet nem ismerek, max. még az Alvint, de azt se annyira...
NA most, te azt kérted, az összeset, amit ismerek, amit szinte lehetetlenség leírni, de leírtam, amik most kapásból eszembe jutottak, hogy ismerem, ez még nem jelenti azt, hogy szeretem is. Sőt! Na mindegy, ez szerintem itt senkit nem érdekel.... Ja, és ne lepődj meg, az igazi Rocktól kezdve heavy metálig minden van benne :D
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!