Melyik a legbetegebb Marilyn Manson klip?
Figyelt kérdés
Nagyon elvetemült klipjei vannak, kíváncsi vagyok szerintetek melyik a leginkább beteg ezek közül :)2012. ápr. 27. 21:16
1/14 anonim válasza:
Nobodies.Nekem az a kedvencem:)
2/14 anonim válasza:
Én mindet imádom, de a (s)AINT is az :D meg az Apple os Sodom vagy Dope Hat XD de a mostani sem kutya
3/14 anonim válasza:
Szerintem is elég beteg a mostani. Bár nekem is eddig talán a (S)aint volt a legdurvább :)
4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem a Tourniquetet nem tudja semmi felülmúlni :D
2012. ápr. 30. 15:14
7/14 anonim válasza:
Tourniquet egyértelmű... nem tudtam 2 évig aludni, amikor először láttam, de a The beautiful people is elég beteg:)
8/14 anonim válasza:
A Tourniquet tényleg elég durva, bár én inkább gusztustalannak mondanám. A legelmebetegebb pedig szerintem a Born Villain. Nem is értem, hogy lehet ilyesmit Youtube -on megnézni korhatár nélkül. Egyszerűen olyanok vannak benne, hogy dobok egy hátast... De komolyan. Nem írom le, hogy miről szól, mert nem égetném le magam ilyennel, ha lehet. Helyette inkább nézzétek VÉGIG ezt: http://www.youtube.com/watch?v=hB0Dp9TrR1c
Undorító, szabályosan visszataszító, már ne is haragudjatok! Nagyon durva részek vannak benne...
Amúgy az a felvillanó undormányság 3:46 -nál, az az egybenőtt kutyacsontváz, vagy mi, az mit jelképez?
9/14 anonim válasza:
Uccsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy a legjobb klipje szerintem az Arma-Goddamn-Motherf.cking-Geddon. Nem vagyok Manson-fan, nem hallgatom, de ezt egyszer adták a TV -ben, és szerintem tök elfogadható.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez a Born Villain se semmi alkotás :DD az az érdekes hogy ez a klip olyasmi mint azok amiket az ezredforduló környékén adott ki. Szerintem nagyon jó album lett :D
2012. jún. 5. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!