Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Buliban dubstepre hogyan kell...

Buliban dubstepre hogyan kell táncolni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A lábaiddal szinusz, a kezeiddel koszinusz görbéket írsz le, miközben a fejedet úgy rázod, mint egy elmebajos... tudom, hogy itt nem én kérdezek, de mégis milyen kérdés ez?
2012. ápr. 27. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
jó tudom hogy elég hülyén hangzik de mivel nem a tánc az erősségem és amikor táncolok akkor se dupstepre (legalábbis nem egész este) így muszáj hogy legyen valami elmélet.
2012. ápr. 27. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát hallgass meg egy pár számot és te is látni/hallani fogod, hogy erre a kérdésre nincs válasz. Ahány dubstep szám, annyi stílus. Nyilván nem keringőzni kell rá, a dubstep sokkal közelebb áll - bocs hogy ezt mondom - a rock világához, mint bármely más elektronikus stílus, így keményebb számoknál sokan belevisznek akár rockos elemekt is. Azért pogózni diszkóban még nem láttam embereket, de ez egy ilyen szélsőséges stílus. Igazából ha összevissza ráncigálod a kezeid meg lóbálod a lábaid, miközben valamiféle ütemre rázod a fejed, vagy úgy viselkedsz (lehet hogy nem is véletlenül?) mint aki be van tépve és mindenféle formákat rajzolsz a levegőbe a kezeiddel, már az is elfogadható.
2012. ápr. 27. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:) majd meglátjuk mi lesz
2012. ápr. 27. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
nem kell táncolni :P elég ha fogod a söröspoharadat és a pultot támasztod ;)
2012. ápr. 27. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
azt otthon is megtudom csinálni szoval azért nem megyek el bulizni:)
2012. ápr. 28. 13:14
 7/7 anonim válasza:
Szerintem katonai gázmaszkban, fekete kapucnis hosszúujjú pulóverben, ütemre bólogatni. Ha én mennék dubstep koncertre akkor csakis így csinálnám. Természetesen a szűrőt kivenném és a szemlencséket is lecserélném fémrácsra.
2012. máj. 31. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!