Mely magyar előadók játszanak rap számokat?
Hiresebbek pl.: Dopeman, Majka, Pain, stb. de ők mügengszterek, sok zenét nyulnak az amerikai előadóktól, kicsit átgyúrják, és kész.
Az underground stilusban pl.: hősök, kezdet phiai, stb., őket én sem igazán ismerem, mert nekik meg a szövegük érthetetlen, csak hámozgatni tudsz belőle, mit akar elmondani a csirkecombot csócsáló csőcselék és társai kifejezésekkel :)
Talán Pain, akit megtudnék nevezni, mint tehetséget, csak vele egy probléma van: 2Pac-ot próbálja utánozni.
Hát annyira nem értek a rap zenéhez, de utánna néztem pár előadónak.
-Hősök
-Bloose Broavaz
-LIV
-Hősök
-Dynasztija
-Connections
-Children of Distence
-Fanka
-Áde
-SP
-Mentha
Sub Bass Monster smafu? ;)
Amugy en Paint azert nem sorolnam a tehetsegek koze..szvsz. a nevtelen bandak a legjobbak, pl. par fiatal osszeall, csinal par szamot es felcsapjak myspcare, szemezgess onnan is, van egy ket nagyon szuper. ;)
Sub Bass Monster.Lány létemre nagyon bírom :D
Esetleg LL.Junior?? :D XD
'csapatok' : critical points, connections, DSP, hősök, killakikitt, NKS (nem közölt sáv), children of distance ...
elöadok: kezdet phiai, anonim mc, bankos, norba, artoscsaba, deniz, deego (aka. diggieman), fankadeli, mentha, mes, eckü, pixa, fluor filigran (aka.fluorid), sp, riddler, TM, siska finuccsi, tibbah, suppah, sub bass monster, mc gőz, bigmek...
(jameg akik látszatreppet nyomnak a tv-be. majka dopeman és társaik)
remélem tudtam segiteni :)
hát ott kezdődik a dolog hogy SP nem rapper sem hiphop előadó közel sincs hozzá
sztem a magyar hip-hop rap nagyjai :
Akkezdet phia
NKS
Bankos
Norba
DSP
Interfunk
Bobakrome
Steve
Killakikitt
SBM
Az idő urai
Dózis
Orizatriznyák
IMMC
és a hozzátartózó DJ-k
sztem ennyi vagyis nnyi jutott eszembe ezek a most aktuálisak számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!