Mi a véleményed erről a zenéről?
2012. ápr. 19. 18:03
2/13 ASOT válasza:
ez vocal-trance és a vocal kicsit vontatott
4/13 anonim válasza:
Háttérzenének, vagy relaxációhoz jó lehet. Egyébként nem hallgatok ilyesmit, jobb szeretem, ha énekelnek is benne.
5/13 anonim válasza:
nem tetszik, nem az én stílusom.
6/13 anonim válasza:
Egy zene mellé bevágták a mosógép centrifugájának a hangját? Hát én jobbat csinálok néhány edénnyel, meg egy szekrénnyel XD
7/13 anonim válasza:
A stílusom de ez konkrétam nem jön be! Inkább ilyen Mat Zo-Bipolar Gareth Emery-Expusosure,Tokyo Eric Strong-Stars Porter Robinson-Unison Dehasse-The Alchemist
Omnia @IRA-The Fusion Roul & Doors - Assiduity (Original Mix) stb...
8/13 ASOT válasza:
Magyarországon kevesen hallgatnak Trance-stílust!
Ez sajnos nincs elterjedve és szerintem idehaza ez nem is lesz nagyon...
teljesen mindegy h most Trance, Hard trance, global trance, vocal, vagy psy trance-röl van szó sajnos ezeket idehaza nem nagyon szeretik! :(
mondjuk ez nekem sem a kedvencem...
10/13 ASOT válasza:
ja! amúgy ma este aki nem tudná :)
www.di.fm
18:00-20:00-ig Markus Schulz - GDJB
20:00-22:00-ig Armin van buuren - ASOT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!