Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok, Rimsky Korsakov...

Gitárosok, Rimsky Korsakov Flight of the bumblebee valamelyikőtök el tudja játszani?

Figyelt kérdés

cask azért kérdezem hogy mi ajánlotok annak aki meg szeretné tanulni és komolyan veszi a zenélést, van bandája is..de ott nem játszanak ilyen számokat

jelenleg olyan 20%os tempóval próbálgatom az elejét, gondolom ez olyan dolog hogy gyakoroljam ugyanazokat a mozdulatokat napi 2-3 órában amíg nem kapok inhüvelygyulladást, vagy hogyan gyakoroljak?

mire ez 200bmpvel fog menni beőszülök :D:D

18f (már régóta gityózom, még ilyen gyors számmal nem foglalkoztam, kb egy 2 éve nekiálltam de akkor feladtam mert lehetetlennek bizonyult)

2012. ápr. 18. 21:18
 1/4 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 18. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs még a birtokodban a technikai tudás, ami ilyen gyors játékhoz szükséges, akkor ne ezt gyakorold csak, mert úgysem fog szépen menni, keress gyakorlatokat és azokat építsd fel szépen lassan, metronómra, lehetőleg minél többet és többfélét.
2012. ápr. 18. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel!
2012. ápr. 18. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan lehetetlen ez, csak kell ismerni hozzá a technikáját :-)
2012. ápr. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!