értelem szerûen azokat kérdeztem, akik azt hallgatnak...
köszi a választ! várok még!
Na, első válaszoló, iszonyú okos lehettél.... xD
Hát, nálam is attól függ, milyen rockban... Mondjuk a death-metal részét annyira én sem szeretem, inkább a rock'n'roll-t... De azért metál zene is van nagyon sok jó, például Nightwish, Evanescence, Apocalyptica, ami ugye goth vagy heavy metál... Engem ezek elgondolkodtatnak, nagyon, nem beszélve arról, hogy miután fantasy regényeket is írok, ötleteket adnak... Olyan zenék, amiken el tudok gondolkozni, segítenek sokat, rengeteget...
A másik a rock'n' roll, az "életérzésem", vagy hogy mondjam, magyarul rocker vagyok :D Nekem ez fejez ki mindent, ami csak létezik, olyan, mint hogy levegőt veszek, ilyen szemszögből nézem a dolgokat. Ééés... Van egy bizonyos érzés, amit nem nagyon tudok megmagyarázni, egyszer valaki tök jól leírta (itt gyakorikérdéseken), hogy a rockot érezni kell... Hát, én azt hiszem, érzem. Nem is tudom, hogy mondjam... A szabadságot fejezi ki számomra, és.... na várj, mindjárt adok egy linket, ott normálisabban fogalmaztam xD
Na, itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__2766043-mier..
Ennél jobban ezt nem lehet elmondani szerintem.
Heh. az utolsó linkjében én vagfyok az első válaszoló.
:)
Olvasd el az egészet, mindegyikben van igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!