Children of Bodom koncert mennyire "veszélyes"?
egyetértek *urva jóó volt :D
és még csak nem is kerültem földre pedig engem nem lehet valami nehéz fellökni :/ :D
középen, a pogo szélén/határán
természetesen be-beszálltam de mivel nem vagyok egy nagydarab alkat ezért hamar kisodródtam a szélére :/ :D :D
énis volton voltam rajta és nem annyira komoly. a pogó elég kemény. de első sorokban nemvolt, szal ott túl lehet élni.
de egy tanácsom lenne. nem érdemes első 10 sorban állni mert ott borzalmas a hangzás(olyannyira, hogy ha nem tudnám kivülről a számaikat aztse tudtam volna hogy most mivan..). szal hátrébbról, vagy ha van lehetőség rá kicsit oldalról nézni a koncertet sokkal élvezhetőbb. ha mégis egy kis izgalmat akarsz vinni a dologba, akkor pogót indithatsz akárhol:)
tudom hogy nem volt a válaszomhoz illő sor a kérdésedben, de gondoltam hátha hasznos információkkal szolgálhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!