23 éves vagyok, de egyszerűen hányok a mai sok sz*r Pitbull, és társai zenétől. Vannak itt olyan emberek, akik többre értékelik a régebbi (elektronikus) zenéket? Én pl. ATB, Kai Tracid, Chicane stb. zenéken nőttem fel.
Hasonlóképpen vagyok én is. Vagyis nem hányok tőlük, csak unom, mert mind ugyanolyan. Trance a kedvenc műfajom, ha a környezetemben bárkinek is mondom, azt se tudja, hogy mi az. Pedig sok gyönyörű zene van. Dash Berlin, Above & Beyond, Armin, BT, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Shah stb...
ATB pedig az, akinek minden albuma hihetetlen jó lett, a régiek és az újak is tetszenek :)Életem eddigi legjobb albuma, amit hallottam az a No Silence! Egyszerűen tökéletes!
Chicane is sok jó zenét ad ki, a Giants szenzációs lett!
Kai Tracid himnuszai pedig a mai napig jól szólnak :)
Amúgy furcsa, hogy sok ismerősömnek mutattam trancet, akik nem szeretik a tüctüc zenét, de amiket mutattam, bejöttek nekik.
1. hozzászóló: ATBtől hány számot hallottál eddig? Vagy miért nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!