Hogyan kell ejteni a one direction nevét?
az ö-t odanemond! és az á-t se húzd másodpercekig :D az angolok/am. agyf*szt kapnak a b*zis magyar akcentustol. /ensem vagyok magyar sorry/ :D
maradjunk inkább ,, däjreksn "
:D
Ahogy le van írva, én sem mondanám ki hogy dááájreksönn; de a szó vége leginkább az ö hangra hasonlít, ha már valamivel szemléltetni kell.
Az lenne az igazi, ha a kiejtés szerint lenne a válasz leírva, ami ez lehetne:
/dəˈɹɛk.ʃən/, /dɪˈɹɛk.ʃən/, /daɪˈɹɛk.ʃən/
De néhány ilyen alkalom után feladtam, mivel egyszerűen átugrották a szöveget az értelmezés helyett (van akit már az umlaut is megfektet), és még én voltam a hibás mert a legpontosabb választ adtam a hanyag fonetikus leírás helyett. Így nehéz eldönteni hogy mi a jó, segíteni is akarsz, de tudod is hogy nem lesz tökéletes a válasz.
ahány ház annyi szokás.. én például mindig máshogy ejtem, olyan ahogy esik úgy puffan módra.. :D visszatérve a témára : Dájreksön de úgy högy azö-t igazából nem is kell kimondani :) sok sikert a próbálkozáshoz :D
amúgy nyugi énse tudok angolul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!