Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Új énekese lett a Rammsteinnek?

Új énekese lett a Rammsteinnek?

Figyelt kérdés
Nagyon remélem hogy nem mert szerintem tillnél jobb énekes nincs :D
2012. ápr. 9. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi???:O Ne már. Ezt hol hallottad?
2012. ápr. 9. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Na erről én sem tudok. Igaz nem vagyok nagy Rammstein fanatikus de bírom a számaikat, és szerintem kár lenne az énekesért mert annál jobb nem lesz a bandába. Egyébként érdekelne hogy ezt hol olvastad meg hallottad.
2012. ápr. 9. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Remélem, nem. Till a tökéletes énekes a Rammsteinbe! Hol hallottad ezt?
2012. ápr. 9. 22:55
 4/16 A kérdező kommentje:

[link]

+ egy ismerősöm mondta és rákerestem.több oldalon is láttam.

+ néztem a rammstein oldalát .láttam hogy vannak új képek és van kb 30 kép és till egyetlen egy képen van rajta... :/ ez fura nekem...remélem hogy nem igaz

2012. ápr. 9. 23:00
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Te ember, olvassál már, ez egy 2007-es bulvárhír :D Azóta is a csapatban van, kamu az egész...

[link]

2012. ápr. 10. 10:48
 6/16 Hejdi ***** válasza:
Én erről nem is tudtam hogy kiaakart lépni..Oo a Végén h-h maradt?Mondjuk megértem..hülye lett volna ott hagyni a bandát..
2012. ápr. 10. 13:14
 7/16 Hejdi ***** válasza:

És amm. kivel voltak nézeteltérései?

Előző voltam.

2012. ápr. 10. 13:16
 8/16 A kérdező kommentje:
jah bocs nem figyeltem a dátumot.és am meg először ezt adta ki a google szoval nem is gondoltam rá hogy régi lehet...és a képeken mért nincs rajta?
2012. ápr. 10. 13:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez tuti csak valami pletyka

Kétlem hogy Tillnek 2007-ben nézeteltérései lettek volna azok között az emberek között akik már több mint húsz éve a barátai

A Reise, Reise (vagy Ahoi) turné után kiadták a Rosenrot-ot és akkor az együttes úgy döntött szünetel

Ebben az időben nyilatkozta azt Till, hogy 50 éves korára abba akarja hagyni az éneklést

Ebből aztán szépen kitaláltak egy ilyen egyszerű (és számomra elég átlátszó) pletykát

2012. ápr. 10. 15:53
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi a komikat.megnyugodtam :)
2012. ápr. 10. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!