Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki emlékszik még erre a...

Valaki emlékszik még erre a megasztáros csajszira? Lenyűgöző hangja van, és tehetsége. és ez az 1etlen videó amit találtam róla ami új, meg valami discos cucc, de az nem tetszik.

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek róla? Hangja, stb?

http://www.youtube.com/watch?v=lUC-Z_MogYQ

2012. ápr. 9. 18:20
 1/5 k.lau13 ***** válasza:
58%
Azta... Amióta elkezdték a megasztárt, azóta nézem, de rá nem emlékszek... Bár amikor elkezdték, még elég kicsi voltam, lehet azért nem rémlik :D Mindenesetre tényleg nagyon szép hangja van, elismerésem neki.
2012. ápr. 9. 21:49
 2/5 anonim válasza:
pedig a megasztár 5.ben volt.. :D:D
2012. ápr. 13. 23:38
 3/5 k.lau13 ***** válasza:
0%

tényleg? jaa tudom, a válogatást ott nem néztem :D vagy döntőbe is bejutott, csak hamar kiesett, vagy hogy volt? Esküszöm, meghülyülök... Na, mondjuk az én memóriám az nagy nulla, de akkor is.

Mindegy, azért nagyon jó hangja van, és tovább is eljuthatott volna, (bármeddig is jutott el), azért az első öt-hatban biztos benne lehetett volna :)

(kiakadok, ha kiderül, hogy ott is benne volt, ennyire hülye csak nem vagyok XD)

2012. ápr. 16. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
nincs már meg a videó :-(((
2012. ápr. 24. 13:14
 5/5 anonim válasza:
évfolyamtársam:D jellemtelenek nevű bandája van, youtubeon úgy keress rá. meg az idei xfaktorba is jelentkezett, de nemjutott sokáig..
2012. okt. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!