Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy Guitar pedált hogy kell...

Egy Guitar pedált hogy kell bekötni hogy müködjön?

Figyelt kérdés
Egy elektro harmonix little big muffon töröm a fejem mert nagyon tetszik a hangzásvilága. Na szóval a pedálon kivül mit kell beszereznem..És azt hogyan kell bekötni. És az igaz met ugy tudom hogy az is egy gitárkábellel kell kötni be az rősitőbe a gitáron át? éS MI AZ AZ ADAPTER MÜKÖDIK ELEMMEL IS? köszi

2012. ápr. 8. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Hű.

Soha nem használtál még semmilyen pedált?

Torzító pedálokat simán az erősítő és a gitár közé kell kötni.

Egy kábel megy a gitárodból a Big Muff inputjába (jobb oldalt), egy másik kábel a Big Muff outputjából (bal oldal) megy az erősítő bemenéte (ahova máskor a gitárod dugod).

Mi az az adapter?

Hát adapter... 220 voltból csinál a pedál számára 9-et (vagy néha 12-őt).

A legtöbb pedál működik elemmel és adapterrel is, nem tudom konkrétan milyen Big Muff-ot néztél ki, de ha valami nagyon-nagyon régi, akkor előfordulhat, hogy csak az egyikkel.

2012. ápr. 8. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Erre gondoltam: [link] És amugy ugyan olyan kábel kell a pedálba mint a a gitárba és az erősitőbe sima gitár kábel?
2012. ápr. 8. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez megy adapterrel meg 9 voltos elemmel is.

Igen, sima gitárkábel kell mindkét helyre.

2012. ápr. 8. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
KÖSZ!
2012. ápr. 8. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem árt tudni, hogy ehhez gyárilag nincs adapter. Azt külön kell venni. (és ajánlatos olyat, amit konkrétan ehhez a típushoz gyártottak)
2012. ápr. 9. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!