Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a Papa Roach-ról?

Mit gondoltok a Papa Roach-ról?

Figyelt kérdés
Sajnos én csak most lettem a rajongójuk ( vagy inkább most ismertem meg őket). Szerintem nagyon jók :) Neten kerestem híreket, koncerteket stb. de nemigazán találtam semmi újabbat. Tehát ha valaki tud valamit velük kapcsolatban, annak is örülnék. :))
2012. ápr. 7. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki már évek óta Black Veil Brides rajongó. Az a banda nekem nem annyira tetszik, de amikor a barátnőmnél voltam, ő mutatott nekem sok Papa Roachot meg Her Bright Skiest. Utánanéztem a PRnek. Én amúgy régóta Green Day rajongó vagyok, de imádom a PR-t, hála a rocker barátnőmnek. Osztálykiránduláson rengeteget hallgattuk. A Hollywood Whore a közös számunk. Engem ezva banda vezetett be a rock és a metál világába. Nagyon tetszik, nagyon szeretem őket. Már van poszterem is. Ajánlom figyelmedbe az e havi Popcorn poszter extrát! :))
2013. jún. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!