Mi a véleményetek Taylor Swift Safe and Sound c. számáról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 11:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű! Szomorú, és nem is hasonlít a korábbi számaira, de nekem nagyon tetszik. Bár ő a kedvenc énekesnőm, és minden számát imádom, tehát kissé elfogult lehetek. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyet értek Veled. :)
2012. ápr. 15. 20:39
3/9 anonim válasza:
Komolyan? Annyira örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)
4/9 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, úgyhogy tényleg nem:)
Teljesen más mint a többi száma, de nagyon-nagyon jó. Most éppen az a kedvencem.
5/9 anonim válasza:
nekem sosem volt szimpatikus a csaj, viszont hallottam pár számát és le kellett töltenem az albumait. nagyon tehetségesnek találom (még mindig nem kedvelem:D) és a safe&sound az egyik legszebb száma :)
6/9 anonim válasza:
csodaszép az a dal.:)
jelenlegi kedvencem.
7/9 anonim válasza:
Pont ma hallgattam, egyszerűen imádom. ♥
8/9 Shawna_Williams válasza:
Fantasztikus, gyönyörű stb. Nem tudom megfogalmazni :D
Brutál jó és kész!
9/9 anonim válasza:
Az éhezők viadalához abszolut illik es meg amugy is gyonyoru de a filmhez meg szebb. Sose halottam ehhez foghatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!