Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kaptam egy gitárt, de nagyon...

Kaptam egy gitárt, de nagyon kezdő vagyok. Tudnátok mutatni nekem pofonegyszerű dalocskákat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Helló !

belinkelek egy oldalt, itt az alapoktól el lehet kezdeni egész jó tempóban haladni.

[link] -> leckék címszó alatt

én Nirvana -val kezdtem, az jó volt mert imádom és könnyű gitározni. Próbálkozz meg az About a Girl -el , youtubeon van egy csomó lecke, én is onnan tanulom a dolgaimat, ezt is megtalálod 3 kattintással, a dal meg még később is hasznos lehet csajozni akarsz vele :)

sok sikert !

2009. jún. 16. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
igen .. még eszembe jutott az egyik dal amit én is elsőként tanultam valamikor, Eric Claptontól a Wonderfull Tonight -nak a kísérete . néhány akkord az egész és lassú, el tudod közben helyezni az ujjaidat.
2009. jún. 16. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Lány vagyok:) de nagyon köszönöm a választ, megnéztem az oldalt, és tényleg elég jól elmagyarázza a dolgokat.

de további válaszokat is megköszönnék

2009. jún. 16. 20:35
 4/6 anonim válasza:
100%
2009. jún. 20. 08:31
 5/6 anonim válasza:
100%
Először szerintem kezd a Deep Purple Smoke on the Water al. Ha kezdő is vagy akkor is 5-10 perc alatt meg lehet tanulni olyan egyszerű. Én speciel a Slayer Raining Blood al kezdtem, nem a legegyszerűbb de ezt találtam youtube on elsőre. Amúgy Youtube ról én még szájharmónikázni is megtanultam jó hely az.:D vagy www.ultimate-guitar.com itt mindent megtalálsz az összes zeneszám tabulatúráját. Vagy Youtube on pl beírod: How to play Smoke On the water. És ott elmutogatják. Én úgy kezdtem azt sem tudtam mi az a bund XD
2009. jún. 23. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan ez volt a helyzet mint veled. Én Avril számmal kezdtem összesen 4 akkord volt, egyszerű pengetes. A szám címe Nobody's home.

Szöveg: Em, D, C,C

Refrén: Em, G, D, D.

Majd a youtubeon megkerestem hogy kell fogni az akkordokat. És még a dal is szép.

2009. aug. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!