Kaptam egy gitárt, de nagyon kezdő vagyok. Tudnátok mutatni nekem pofonegyszerű dalocskákat?
Helló !
belinkelek egy oldalt, itt az alapoktól el lehet kezdeni egész jó tempóban haladni.
[link] -> leckék címszó alatt
én Nirvana -val kezdtem, az jó volt mert imádom és könnyű gitározni. Próbálkozz meg az About a Girl -el , youtubeon van egy csomó lecke, én is onnan tanulom a dolgaimat, ezt is megtalálod 3 kattintással, a dal meg még később is hasznos lehet csajozni akarsz vele :)
sok sikert !
Lány vagyok:) de nagyon köszönöm a választ, megnéztem az oldalt, és tényleg elég jól elmagyarázza a dolgokat.
de további válaszokat is megköszönnék
Velem is pontosan ez volt a helyzet mint veled. Én Avril számmal kezdtem összesen 4 akkord volt, egyszerű pengetes. A szám címe Nobody's home.
Szöveg: Em, D, C,C
Refrén: Em, G, D, D.
Majd a youtubeon megkerestem hogy kell fogni az akkordokat. És még a dal is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!