Mi a véleményetek erről a számról? (Saját)
Figyelt kérdés
Tetszik? Nem? Miért? Miért nem?
Sok-sok véleményre vagyok kíváncsi!
Stílusa: Hip-Hop/Rap
(Mellesleg, én csináltam, vagyis az alapot nem, de a szövegemet én írtam és én is vettem föl.)
http://www.youtube.com/watch?v=y7s-dQKMnN0
2012. ápr. 1. 10:03
1/11 anonim válasza:
A szöveggel, felvétellel, arányokkal nincs gond. Ami zavaró, hogy túl van nyomatva a hangerő, és le van vágva a teteje. Túl sok a limiter.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételt! :) Igy is sokat szenvedtem vele, hogy ezt a hangzást megkapjam, mert a technikai része a dolognak eléggé lepukkant, egy iPod Touch mikrofonja és a szerény kis sz.gépem :D
De gondolom Te értesz ehhez, mert mástól nem kaptam még ilyesféle hozzászólást, a többség nem vesz ilyeneket észre :D
2012. ápr. 1. 10:20
4/11 A kérdező kommentje:
Acoustica Mixcraft 5
2012. ápr. 1. 10:28
8/11 anonim válasza:
Nagyon tetszik!:) Gratula hozzá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!