Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem szánalmas...

Csak szerintem szánalmas Curtis és a többi nagy magyar "rapper" erőlködése?

Figyelt kérdés

Végtelenül nevetségesnek és szánalmasnak tartom az amerikai rapperek majmolását, főleg ez a legújabb Curtis nevű gyerek vágta ki nálam a biztosítékot a Keresztapa Stílus c. számával, és annak klipjével. Bérelt kocsik, airsoft fegyverek, pár ezer forintos szivarok és whisky-k... Tupac és Biggie forog a sírjában :) :)

Félre ne értsetek, az amerikai néger rapperek ugyan ezt csinálják, de ők TÉNYLEG dollár milliomosok, nem a pár órára kölcsönkért autókkal menőznek bizsu ékszerekkel, plusz egy-kettőjük valóban kemény környéken nőtt fel és bűnözésből tartotta el magát, nem Újpesten egy emeletes házban a hatodik emeleten, ahonnan ha kinéz max annyit lát hogy a játszótéren lent futkároznak a gyerekek, nem pedig hogy újabb gyermek halt meg bandák közti lövöldözésben.

Nem tudom mire jó ez a vagánykodás, gettó így meg úgy. Én is laktam lakótelepen panelházban, még verekedtem is, mégsem érzem gengszternek magam :)

Az ország tényleg kemény maffiózói jót nevethetnek ezeken a hülye gyerekeken, már ha egyáltalán foglalkoznak velük :)

Nektek mi a véleményetek? Értelmes válaszokat kérek, nem elvakult rajongók fröcsögését.

2012. márc. 30. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

ezekre a nyomorultakra nincsen jó szó, a klipjeikben elő adják a nagy keményet igy nyóc ker meg ugy nyóc ker meg kur.va kemény vagyok, meg uraljuk a környéket...

De valójában az életben érvényesülni nem tudó, gyereklelkű, munka kerülő balfas.zokról van szó!

De szerintem a pálmát ez viszi !

dopeman sétál coolioval a nyóóóc kerben és elő adja neki hogy ez a kemény negyed meg hol áltak liba sorba a kur.vák...:)

lehet hogy már láttad, de szerintem ez az élő példa a kérdésedre!

kb 3 perc 20-tól van lényeg ami kb 2 perc de szerintem ez tükröz mindent.!

[link]

2012. ápr. 3. 09:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen ezt az utolsó videót láttam én is, nevetséges. El is mondja Coolio, hogy ez egy VICC.
2012. ápr. 3. 09:16
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
van pár tehteséges rapper, nekem ESSEMM a sub bass a hősök tetszik a többi szenny de tényleg....
2012. júl. 19. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Curtist én is utálom...

tényleg a műmájer gengszeter, az a keresztapa stílus az nagyon gáz, sokmilliós autók, és fegyver, óó de telepi

ha már telep, akkor DSP a mérce, amit senki el nem ér

de Curtis nem egy lángész, rímei is eléggé... 'fogd már fel ha mondom' xD

eleve, mi ez a srác? semmi, stílus 0, egyéniség meg nemsok, fb-n 10et látok belőle, s ha már fb, az is vicc, múltkor láttam fb oldalát és, mintha napiszarra készítették volna :DDDD az a fejléc, magát oltja szegény

ez a 'menő', mint pl Mr Busta v Majka (talán még makját csípem ezek közül a legjobban)

2013. ápr. 21. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen Curtis, Majka tényleg kajak szánalmas... De azért ne már, hogy nincs jó magyar rapper mert k*rva sok van. Tkyd, Rhino, D. Nero, redone, Kamion és még lehetne sorolni legalább 15 nevet... Szerintem Tupac meg Biggie inkább azért forog a sírjában, mert az ilyenek mint Snoop Dogg így elk*rvultak...
2013. máj. 29. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:
7%
sok fétékeny :))) lennétek ti a Curtis meg a Majka helyébe :))
2014. jan. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!