Nem lesz Magyarországon One Direction koncert vagy nem lehetne megszervezni?
Figyelt kérdés
Aki benne lenne írjon:)2012. márc. 29. 20:07
11/25 A kérdező kommentje:
Én mondjuk ígyis-úgyis megyek a Cometre, de attól még nagyon szeretném ha lenne egy nagykoncertjük Budapesten
2012. ápr. 2. 09:37
12/25 anonim válasza:
hát az Európai turnéjukban nem vagyunk benne. bár meg sem lepődöm... talán még az is csoda lenne ha életükben egyszer kimondanák h Hungary amit kétlek. :D viva cometre biztos nem jönnek mert valahol ugyan ezt kérdezték és valaki írta h biztos nem jönnek mivel h 2 nappal a viva comet előtt la-ban lépnek fel szóval kizárt... hát és sajnos szerintem kell várjunk minimum 2014-ig...
13/25 anonim válasza:
nemtudom ti hogy vagytok vele de ahogy az egyik válaszolo mondta 7-8-9 ezer forint; azt tuti h én annyit nem sajnálnék hiszen ONEDIRECTION <3. de mind1 ha jönnek én 100 hogy elmegyek ha nem jönnek akkor majd kitalálom h milesz :) xx directioner misstomlinson
14/25 sam02 válasza:
7-8-9 ezer az nem kevés egy picit? Vagyis én többre számítottam..Én elmennék bár tőlünk Budapest eléggé messze van de azért örülnék egy Magyar koncertnek..:D
15/25 A kérdező kommentje:
de szerintem nagyon olcsó én voltam Rihannán és az 20 ezer votl
2012. ápr. 14. 09:40
16/25 A kérdező kommentje:
és az egyik legrosszabb helyen ültünk
2012. ápr. 14. 09:40
17/25 anonim válasza:
Elsősorban szerintem az a probléma, hogy 2013(!) tavaszáig be vannak táblázva... :( pedig... ahw... annyira jó lenne...
18/25 anonim válasza:
sőt 2014ig bevannak táblázva..és szerintem 7-9ezer az kevés. lady gaga, rihana, justin bieber, madonna 20-30ezer
19/25 A kérdező kommentje:
én azt olvastam h 30000 a normál és 45000 a vip
2012. júl. 24. 11:22
20/25 anonim válasza:
Az ár attól is függ, hogy hol tartják meg a koncertet, fel kell-e állítani egy nagyszínpadot. Pl ha van egy nagy stadionban lévő koncert, az lényegesen azért lesz drágább, mert egy akkora koncertet sokkal több emberrel lehet csak előkészíteni.
off: első hsz írója voltam azt nem értem, hogy választ adtam a kérdésre, korrekt választ, miért kell leszázalékolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!