Fender CD-60 akusztikus gitár szerintetek mennyire jó? Kisebb iskolai féllépésekhez mennyire jó? Mennyire befolyásolja a hangzást a rétegel/laminált fa?
Figyelt kérdés
Link a gitárról: muziker.hu/akusztikus-gitarok/wesztern-gitarok/cd-60-black.2012. márc. 28. 17:06
1/6 anonim válasza:
Teljesen korrekt gitár :D legalábbis ennyiért
bár egy használt jobb lenne mint egy új ilyen
2/6 A kérdező kommentje:
Most láttam 28-ért.
De nem tudom, hogy mennyire jó. A rétegelt/laminált fa piszkálja a fantáziámat...
2012. ápr. 1. 12:11
3/6 anonim válasza:
Teljesen jó gitár, kisebb iskolai fellépésekre tökéletes, nekem is ilyen van. Én léptem már fel vele iskolában, de még igényesebb(színpaddal rendelkező) vendéglőben is. Ameddig nem nagyszínpadon akarsz vele játszani többszáz ember előtt, addig teljesen jó lesz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jövőhéten be is szerzem! :D
2012. ápr. 22. 17:23
5/6 anonim válasza:
A kérdés csak az, hogy tudsz e gitározni mer ha ezt is most kezded , akkor halaszd egy kissé, azt a fellépést
6/6 anonim válasza:
Rétegelt laminált anyagból még a kínaiak sem tudtak gitárt csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!