Dob hangsávot akarnám kiszedni a zene alól. Nem tudom, hogy hogyan lehetséges ez? Milyen program kell hozzá, mit tudtok ajánlani?
A lehető legegyszerűbb programmal szeretném, ami minimum nagyjából leszedi róla, de ha marad egy 20-30% az sem nagy gond. Akusztikussal fogok rádobolni. remélhetőleg a közeljövőben... :)
köszi a válaszokat!
Beszarok. :D:D:D
Menthetetlen idióta...
Tudod mit?
Le lehet!
De nem mondjuk meg a program nevét, mert önzőek vagyunk!
1. Én nem sértegettelek
2. csak egyszer válaszoltam (ez a második)
3. nem fogsz ilyen programot találni, ne keresd
annyit csinálhatsz, hogy letöltöd guitar pro tabban, vagy midiben, és ott külön hangsávokra vannak felvéve a hangszerek. ott kiválasztod a dobot, és elnémítod. ezt legkönnyebben talán a guitar pro szoftverrel tudod megcsinálni, aztán elmented midiben, és a gitár meg lehet hogy az ének is meglesz benne, tudsz rá gyakorolni. Nem lesz egy mp3 hangzása, olyan hangja lesz, mint a telefonokon a polifónikus csengőhang :D de gyakorolni jó lehet
vagy keress olyat, hogy drum backing track. Lehet lesz fent, ott akár még énekkel is.
ennél többet nem tudsz tenni érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!