Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dob hangsávot akarnám kiszedni...

Dob hangsávot akarnám kiszedni a zene alól. Nem tudom, hogy hogyan lehetséges ez? Milyen program kell hozzá, mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

A lehető legegyszerűbb programmal szeretném, ami minimum nagyjából leszedi róla, de ha marad egy 20-30% az sem nagy gond. Akusztikussal fogok rádobolni. remélhetőleg a közeljövőben... :)

köszi a válaszokat!

2012. márc. 27. 15:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért, ha valaki esetleg mégiscsak valami csoda folytán tud segíteni, azért rendkívül hálás lennék! :)
2012. márc. 27. 17:56
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Minden héten van egy "hogyan lehet leszedni" típusú kérdés. És minden héten elmondom, hogy nem lehet. És tényleg nem lehet.
2012. márc. 27. 18:17
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

Beszarok. :D:D:D

Menthetetlen idióta...

Tudod mit?

Le lehet!

De nem mondjuk meg a program nevét, mert önzőek vagyunk!

2012. márc. 27. 18:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenki azt ír amit akar! Az ne zavarjon senkit, hogy csak is ezt az egy -- egyszerű kérdést tettem fel, és NEM KÖTELEZŐ reagálni rá... de a hülye nem csak az aki hülyét kérdez, hanem az is, aki a hülye kérdésre válaszol minimum egyszer, de a gázabbak akár többször is. Szóval ha titeket boldoggá tesz hogy fikáztok akkor rajta! De ez tiszta gáz! Ha megtaláltam végre azt a programot az orrotok alá fogom dörgölni csakazért is! Szép estét mindenkinek!
2012. márc. 27. 19:01
 15/19 anonim ***** válasza:

1. Én nem sértegettelek

2. csak egyszer válaszoltam (ez a második)

3. nem fogsz ilyen programot találni, ne keresd

2012. márc. 27. 19:10
 16/19 A kérdező kommentje:
rendben, igazad van, tényleg... nem is kellett volna kiírnom ezt a kérdést már látom. :) Bocs mindenkitől!
2012. márc. 27. 20:04
 17/19 anonim ***** válasza:

annyit csinálhatsz, hogy letöltöd guitar pro tabban, vagy midiben, és ott külön hangsávokra vannak felvéve a hangszerek. ott kiválasztod a dobot, és elnémítod. ezt legkönnyebben talán a guitar pro szoftverrel tudod megcsinálni, aztán elmented midiben, és a gitár meg lehet hogy az ének is meglesz benne, tudsz rá gyakorolni. Nem lesz egy mp3 hangzása, olyan hangja lesz, mint a telefonokon a polifónikus csengőhang :D de gyakorolni jó lehet

vagy keress olyat, hogy drum backing track. Lehet lesz fent, ott akár még énekkel is.

ennél többet nem tudsz tenni érte :D

2012. márc. 28. 09:46
 18/19 A kérdező kommentje:
1000 köszönet! :)
2012. márc. 28. 11:33
 19/19 A kérdező kommentje:
VÉLETLENÜL EMELTEM KI!
2012. ápr. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!