Hogy tetszik Madonna új albuma?
Bizony :) igazából én a régi albumait nem éltem meg a maga idejében, még az American Life-nál is kb 12 éves voltam, szóval csak így utólag ismerem a múltját. Nem tudom te milyen idős vagy...
És lehet egy durva kérdésem? Abban az esetben ha fiú vagy... meleg vagy? :$ megmondom őszintén nem találkoztam még olyan hetero fiúval aki Madonnát hallgat...
19 vagyok, de már kiskoromtól kezdve "belém lett sulykolva" anyukám által, hogy ki is Madonna, és kb minden lemezét meghallgattam már, megvan az életrajza stb.
Egyébként lány vagyok, de én sem találkoztam még olyan sráccal, aki Madonnát hallgatott volna, bár a koncertjein azért elég sok hapsit is látni...
Értem. Ezek szerint vannak kivételek :D de többségében ez van, amit mondtam. jól eltértünk egyébként a témától XD
még azt megjegyezném h a 10 éves öcsém is beszólt mikor zenéket pakoltam telóra az Mdna-ről, h bůzi -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!