Hogy alapíthatnék zenekart?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,énekelek,de sajnos az ismerőseim közül senki nem játszik hangszeren,mondták jelentkezzek vmi tehetségkutatóba és úgy majd könnyebb lesz,de egyrészt még fiatalnak érzem magam,másrészt nem akarom,hogy egy tipikus lányok kedvencét,majmot csináljanak belőlem2012. márc. 25. 19:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek az is megteszi ha nyomtatsz pár plakátot és kirakod pár helyen. Lehet neten is keresgélni de az nem olyan hatásos. Azért azt add meg hogy milyen stílusban gondolkodsz, akkor több sikerrel jársz.
2/6 A kérdező kommentje:
Leginkább a Nirvana és a Green Day stílusa az ami fekszik
2012. márc. 25. 19:39
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
én basszerozok és én meg énekest nem találok. Olyat aki tud is énekelni, mert olyan aki nem tud mindig akar énekelni
5/6 anonim válasza:
Én zongizom. Nem tudom, hogy az mennyire játszik a zenekarban. Szívesen részt vennék benne. (kottát nem tudok írni!)
6/6 anonim válasza:
Én gitározok és szívesen beszálnék egy zenekarba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!