Van FankaDeli-nél jobb előadó?
Figyelt kérdés
Nem tudom, úgy keresek, de valahogy nem találok nála jobbat. Tudnátok ajánlani valamit, de azt hiszem már reménytelen.
Egy kétségbeesett 13 éves!
2012. márc. 25. 14:59
1/10 anonim válasza:
Mitől vagy kétségbe esve nem fér a kis bőrödben.?
2/10 Speed2011 válasza:
Kinek ki a jobb előadó..vannak jó számai,de nekem nem ő a legjobb :) Van akinek nagyon bejön,van akinek kevésbé!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom olyan furcsa hogy keresek keresek de nem találok jobbat. Bár örülök neki hogy ő a legjobb mert Magyar és ez nagy dolog hogy egy Magyar előadó a legjobb. Egyébként csak így viccesen kérdeztem az egészet!:D
2012. márc. 25. 17:03
5/10 anonim válasza:
én szerintem a metallica jobb nála
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg ő a kedvencem, csak így a fogalmazás volt egy kicsit ilyen, vicces fenn hangú vagy mi a szart mondjak!:D De egyébként a Metallica együttes és nem előadó, az előadót csak a arra értem aki egyedül van. A metallica is jó de nem ér fanka nyomába.
2012. márc. 26. 15:44
8/10 anonim válasza:
Ákos...persze az ő zenéjéhez felnőttnek kell lenni...
9/10 A kérdező kommentje:
FankaDeli-éhez pedig kell ész.
2012. ápr. 14. 19:45
10/10 anonim válasza:
A Nyerges Attila, az Ismerős arcokból. Szépen, kedvesen, mosolyogva énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!