A velem egykorú tinik miért nem értékelik az igazi zenét, mint pl. Janis Joplin, Queen, Yiruma stb? Arra a zenére gondolok, aminek tényleg van mondanivalója, és nem csak a 'partizásról' szól
Igaz,hogy én is divatzenén nőttem fel,de kb.12 éves koromban rátaláltam a rock zenére,és azóta azt hallgatom,illetve blues-t és klasszikus zenét is.A mostani zenék,mint Rihanna,David Guetta-nem lehet zenészeknek nevezni őket.....és most itt van ez a Skrillex.....hát,ez csak elektronikus zaj(bocsánat a rajongóknak),mert a zene ott kezdődik,hogy minimum egy gitár vagy zongora van benne,vagy valami hangszer.Körülöttem csak olyan tinik vannak,akik az előbb említett 'zenét' szeretik,vagy pedig azt a nagyon hörgős,black metált,amiben legalább 8-szor elmondják hogy: Sieg Heil....
Nemtudom ti hogy vagytok vele,de szerintem a zene lényege,hogy kifejezzen téged,az érzelmeid.És Skrilley csak akkor tud kifejezni ha robot vagy...:]
Mindegy,írjátok meg ti mit gondoltok erről :]
Előre köszönöm a vélemyéneket/gondolatokat :]
15/L
Nem teljesen erről szól, de hasonló a lényege:
Sziasztok!
Én nagyon szeretek egy fiatalokból álló csapatot. Dodgem a nevük, a Facebook-on találtam meg Őket. Pop és rock zenét játszanak, élőben koncerteznek, és marha jó bulikat csinálnak. Ajánlom elsősorban azok figyelmébe, aki szeretik a hangszeren játszott zenét! :)
Kedves kérdező!
Ne haragudj,amit írtál, nekem is kicsit fennhéjazónak tűnt... Én pl Pink Floydot, The Doorst, Led Zeppelint,Beatlest, Rolling Stonest hallgatok. Evvel egyidőben hallgatok Skrillexet, sőt FankaDeli zenéjét is szeretem. Hoppá! Hol van a kutya elásva? Tolerancia! Legyen már olymindegy az embereknek,hogy a másik milyen zenét hallgat. Ha a másik popot vagy diszkózenét akar hallgatni,akkor hallgassa azt. Amúgy nekem 2 fajta zene létezik: ami tetszik meg ami nem. Ez pedig stílustól teljesen független.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!