A velem egykorú tinik miért nem értékelik az igazi zenét, mint pl. Janis Joplin, Queen, Yiruma stb? Arra a zenére gondolok, aminek tényleg van mondanivalója, és nem csak a 'partizásról' szól
Igaz,hogy én is divatzenén nőttem fel,de kb.12 éves koromban rátaláltam a rock zenére,és azóta azt hallgatom,illetve blues-t és klasszikus zenét is.A mostani zenék,mint Rihanna,David Guetta-nem lehet zenészeknek nevezni őket.....és most itt van ez a Skrillex.....hát,ez csak elektronikus zaj(bocsánat a rajongóknak),mert a zene ott kezdődik,hogy minimum egy gitár vagy zongora van benne,vagy valami hangszer.Körülöttem csak olyan tinik vannak,akik az előbb említett 'zenét' szeretik,vagy pedig azt a nagyon hörgős,black metált,amiben legalább 8-szor elmondják hogy: Sieg Heil....
Nemtudom ti hogy vagytok vele,de szerintem a zene lényege,hogy kifejezzen téged,az érzelmeid.És Skrilley csak akkor tud kifejezni ha robot vagy...:]
Mindegy,írjátok meg ti mit gondoltok erről :]
Előre köszönöm a vélemyéneket/gondolatokat :]
15/L
Nézzétek,én nem akartam senkit sem leszólni vagy megbántani(ez csak az én véleményem),de ha mégis ez történt,attól bocsánatot kérek.Tényleg nem akartam veszekedést szítani,csak a véleményekre voltam kiváncsi,amiket meg is írtatok,és köszönöm.:]
És az egyik kommentelőnek üzenem hogy nem,nem vagyok drogos.:]
Szóval kedves Kérdező te valami kiválasztott vagy és felsőbbrendű lény vagy?
Képzeld szeretem Dosztojevszkijt. Most akkor én vagyok a Messiás?
Gondolom nem felvágásként akartad ezt írni, de nagyon úgy jött le. Tudod a mély hallgatás néha jobb!
De nyugi 15 éves vagy, jobb esetbe majd kinövöd az ilyen kicsinyes gondolataidat, hogy azon rágod a körmöd, hogy miért Skrillex és Rhianna megy mindig a rádióban.
Kedves kérdező!
Hagyd figyelmen kívül a 26. válaszoló kommentjét. Azt hiszem el van tévedve.
Örülök, hogy ilyen fiatalok közt is van, aki nem áll be a futószalagra.
Azt gondolom, hogy igazad van, kérdező :)
Mondjuk errefelé a Queen-t még nagyjából be tudják határolni, és van aki hallgatja is, ha már Pink Floydot mondok, akkor már nem annyira vannak képben... hát, sajnos :/
Persze. Ezeknek csak az számít, éppen mi a "nagyon menő", mire tudnak "táncolni" egy diszkóban vagy akárhol. Hogy mennyien lájkolták facebook-on, mennyien hallgatják myspace-en, vagy mi a rák az. Ez számít nekik, nem az, hogy jó is legyen. Mondanivaló... Hát, ez talán attól is függ, ki mennyire értékeli a zenét, milyen szinten tiszteli. Van, akinek csak azért van, hogy ne legyen csönd, ami számomra például mondjuk felfoghatatlan tény, kész terrorizmus :D De van, aki így gondolkozik, annak meg már miért ne legyen mindegy, mit hallgat, bekapcsolja a rádió 88-at, ahol a műsor kábé az, hogy "Balász léccilécci játszd le David Guetta új számát", nem tudom, mi a jó benne mondjuk.
Divatzene. Ennyi magyarázatot tudok még rá adni. Az előadók azért ilyen zenét "csinálnak"(csak mert egyszerűen elég gáz kifejezés erre a játszanak szót használni, bár lehet,ez csak nekem tűnik így), mert ezt tudják eladni, az emberek meg azt hallgatják, amit el tudnak adni nekik.
Amúgy ha a Skrillex-en és David Guetta-n így kiakadtál, egy dolgot ne hallgass meg; hardstyle. Az egy... ááhh, nem is tudom, micsoda. Ja, meg van ez az Afrojack, vagy mi a franc. Nyugi, ahoz képest David Guetta egy fantasztikus zenész, pedig az azért nagy szó :DD
A Skrillex-Korn párosítást hallottad már? Hát az még egy elég érdekes dolog... XD Akiket felsoroltál, hogy mewnnyire szörnyűek, azok is még a legjobbak ezek közül. Vagy ha már mondtam a divatzenét. A michael telo gyerek a nossa-jával? vagy florida azzal a szörnyűségével, ami nem tom, mitől flo rida, mert az egész számban egy csaj nyávog, hogy "sometimes, sometimes", ennyiből áll xD én inkább hülyére szoktam röhögni magam ezeken, mint hogy idegesítsen. :D
A véleményeddel szóról szóra egyetértek, ha mondjuk én Queen helyett inkább mostanában már Led Zeppelint, Jimi Hendrix-et, Pink Floydot, Mötley Crüe-t hallgatok, de a lényeg ugyanaz :) És igazad van. Ez zene, ki tudja fejezni, amit érzek, aki vagyok. Gondolom akkor neked a Queen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!