Hogy lehet ilyen szar hanggal kiállni és énekelni?
http://www.youtube.com/watch?v=0Po65Y1Giwg&feature=related
máskor meg egész jó hangja van, de itt kics.szettül semmi sincs
pfúúúj ezt nagyon szörnyű hallgatni, vagy simán részeg:O
Mindenki Isteníti őket,hogy ők milyen jó 'rockzenekar',de aki ezt mondja,fogalma sincs arról hogy mi a rock lényege,és a zene fogalmával sincs tisztában.....
Elnézést kérek,ha valakinek belegázoltam a rózsaszín kis felhőjébe,de az igazságot ki kellett mondani!
én azért imádom őket, mert amennyire egyszerűek a számaik, annyira jó dallamossak
marha jó riffeket tudnak írni..
szar a hangja tény és való, de a sok millió rajongójuk nem ebbe szerett bele(hanem a stúdiós hangba:D)
"én azért imádom őket, mert amennyire egyszerűek a számaik, annyira jó dallamossak
marha jó riffeket tudnak írni.."
Hogyne, persze... Melyik riffjük a jó? A "ding-ding-ding-ding-dong-dong-dong"?
Merthogy ennél ennél komolyabb nem nagyon van...
Hallgass valami normális, igényes zenét, ott a koncerteken sem fogsz ilyen fost hallani, hidd el, megéri...
"Itt szarozzátok őket de majd szóljatok ha fele annyira híresek lesztek, vagy fele annyira lesztek gazdagabbak, jobbak mint ők :). Szidni könnyű de bizonyítani már nem megy..."
Ez meg a tipikus legidiótább reakció.
Mi köze a hírességnek meg a pénznek a "jóság"-hoz?
Justin Bieber még híresebb, akkor ő még sokkal faszább zenész?
Egyébként ha tudni szeretnéd jobb gitáros vagyok, mint ők 3-an együtt...
Meg kb még igen sokan vannak így ezzel.
Majd egyszer megérted ezeket a dolgokat, ha rájössz milyen az igazi zene.
ha vki egyszerre csinál vonzó és különleges dolgokat az bejön az embereknek, hiába vagy te sokkal jobb(technikailag) mint ők
az meg a másik hogy nagyképűség nem menő..
teremtsél stílust, azt majd ha befutsz dobj meg egy üzivel hogy én vagyok az blabla, este 8kor interjúra vagyok meghívva a Larry Kingbe..
:D:D
Mégis milyen stílust teremtett a Blink 182???
Ti teljesen el vagytok varázsolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!